Za dodatne informacije, pošaljite poruku ili posetite Kontakt

Auto platforme

Putem inovatine auto platforme motorno vozilo se transportuje sa površinskog na podzemni nivo čime se efikasno vrši ušteda raspoloživog prostora. Ovi liftovi se mogu vrlo lako instalirati u podrumima, stambenim i poslovnim zgradama, na otvorenom prostoru i drugim mestima.

Bilo da ste član jedne porodice koja poseduje nekoliko vozila ili samo individualni vlasnik, verovatno ste već došli u priliku da nemate dovoljno prostora za parkiranje ili jednostavno ne želite da ugrozite arhitektonski stil vašeg objekta. Vaš problem možemo rešiti revolucionarnim podzenim liftovim koji efikasno odgovara na problem manjka prostora. Ova auto platforma rasterećuje garažni ili parking prostor na taj način što vertikalno slaže vozila unutar istog lifta tako da jedno vozilo čuva pod zemljom dok drugo ostaje na garažnoj površini, odnosno na gornjoj strani platforme.

Ovakva firsta lifta vrši četvorostruku funkciju:

  1. Vrši uštedu prostora.
  2. Ne ugrožava estetiku zdanja i okoline.
  3. Bezbednosnu: štiti automobil od opasnih radnji kao što su vandalizam i krađa. Takođe štiti Vaše vozilo od nepogodnih vremenskih uslova(kiša, sneg i sl.) koji mogu nepovoljno uticati na Vaše vozilo.
  4. Funkciju privatnosti, odnosno tajnosti: praktično pruža Vašem motornom vozilu kamuflažu.

Treba napomenuti da instalacija ove vrste liftova od:

  1. Visine tavanice ili plafona (osim u slučaju otvorenog prostora gde nema ograničenja)
  2. Nosivosti, odnosno težine samog vozila
  3. Veličine (dimenzija) same platforme

Monitor Yugolift, kao vodeći projektant, može konstruisati u skladu sa Vašim potrebama platfome za automobile različitih tipova i dimenzija.